Wil je mooie professionele en originele illustraties laten maken?

Sybren Vlasblom tekent ze voor jou in diverse stijlen, van stylistisch pictogram tot uitgebreid en kleurig beeldverhaal. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring in het maken van illustraties voor bedrijven en instellingen.

 

Wil je een illustratie laten maken?

• professionele iconen voor uw website of game

• karakter ontwerp

• digitale illustraties (vector) voor nieuwsbrieven en websites

• nieuwsbrief vrolijk maken met een cartoon of strip

• illustraties met een knipoog

 

Kosten voor het maken van een illustratie:

Digitale illustratie, vanaf € 200

Karakter ontwerp, vanaf € 250

 

Elke illustratie is maatwerk. Prijs voor een illustratie aanvragen? Neem contact met ons op voor een prijs-voorstel en mail naar a10plus@a10plus.nl.

Als je een budget hebt, overleggen we met jou wat er voor dat bedrag mogelijk is.

 

De meeste eenvoudige illustraties maak ik binnen een week voor jou. Uitgebreide of bijzondere illustraties duren wat langer. Elke illustratie is maatwerk. Aarzel niet om te bellen 010-2850748 of te mailen om een begroting aan te vragen.

+
Ontwerpen en illustraties

vanaf postzegelformaat A10

Grafisch ontwerp en illustraties voor Jubileumboek laten makenInformatieve illustraties voor patiënten

Om patiënten van het Maasstad Ziekenhuis op een luchtige manier te wijzen op veilig medicijngebruik (in het kader van het veiligheidsmanagementsysteem, VMS) heeft A10plus illustraties gemaakt in de vorm van een stripverhaal.

 

illustraties en vormgeven flyer, folder en poster

Grafisch ontwerp en illustraties voor Jubileumboek laten makenGeïllustreerd Jubileumboek

SONOR, een opbouwwerkorganisatie, vierde het 10-jarig bestaan met verhalen en anekdotes van medewerkers, verzameld in een illustratief boekje.

 

illustraties en collages in 2 drukkleuren

Redactionele illustratie laten maken Rotterdam in opdracht van Centrum voor Onderzoek en statistiek RotterdamOnderzoeken verluchtigen

Het Centrum voor Onderzoek en Statistiek doet diverse onderzoeken in Rotterdam. De resultaten werden gepresenteerd in de Havenloods en verluchtigd met de illustraties.

 

illustreren

Vrolijke hygiëne illustratie voor kinderen in een ziekenhuisVrolijke hygiëne illustratie voor kinderen in een  ziekenhuis

Het Maasstad Ziekenhuis wil kinderen op een vriendelijke manier wijzen op de hygiëneregels in het ziekenhuis. De vrolijke illustratieve pictogrammen sluiten aan bij de belevingswereld van de kinderen en passen bij de huisstijl van de kinderafdeling van het ziekenhuis.

 

illustreren en vormgeven poster

Schrijf hier in op onze nieuwsbrief of stel een vraag

Heeft u hulp nodig?