Logo van A10plus en terug naar de homepage Link naar de facebookpagina van a10plus Link naar de LinkedIn pagina van a10plus

Professioneel en creatief vormgevingbureau uit Rotterdam maakt illustraties met een knipoog

A10plus maakt mooi drukwerk en websites voor leuke mensen

 

A10plus is de ontwerpstudio van Sybren Vlasblom en Pieter Kuiper in Rotterdam. Wij zijn professionele vormgevers die gespecialiseerd zijn in grafische vormgeving en illustratie voor gedrukte en digitale media.

 

A10plus biedt:

• originele en creatieve vormgeving

• ideeën met een knipoog

• betrokkenheid en korte lijnen

• snelheid en werken volgens afspraak

 

Scroll naar beneden voor voorbeelden van ons werk.

 

+
Ontwerpen en illustraties

vanaf postzegelformaat A10

+

huisstijlEen goed doel: Caya CamaOntwerp: logo, huisstijl, posters, formulieren, folders, website, e-mail nieuwsbriefCaya Cama ondersteunt onderwijs aan kinderen in een dorp in Ecuador. A10plus heeft belangeloos meegeholpen aan dit project waardoor Caya Cama in Nederland geld kan inzamelen. Geïnspireerd door kleurrijk Zuid-Amerika, een kleine hint naar de Inca's en hopend op een vrolijke toekomst voor de kinderen.huisstijlEen goed doel: Caya CamaOntwerp: logo, huisstijl, posters, formulieren, folders, website, e-mail nieuwsbriefCaya Cama ondersteunt onderwijs aan kinderen in een dorp in Ecuador. A10plus heeft belangeloos meegeholpen aan dit project waardoor Caya Cama in Nederland geld kan inzamelen. Geïnspireerd door kleurrijk Zuid-Amerika, een kleine hint naar de Inca's en hopend op een vrolijke toekomst voor de kinderen.huisstijlEen goed doel: Caya CamaOntwerp: logo, huisstijl, posters, formulieren, folders, website, e-mail nieuwsbriefCaya Cama ondersteunt onderwijs aan kinderen in een dorp in Ecuador. A10plus heeft belangeloos meegeholpen aan dit project waardoor Caya Cama in Nederland geld kan inzamelen. Geïnspireerd door kleurrijk Zuid-Amerika, een kleine hint naar de Inca's en hopend op een vrolijke toekomst voor de kinderen.  

Ontwerpen en uitwerken van een herdenkingsboek over raadhuizen, gemeentehuizen en politiebureau's in de deel gemeente Hillegersberg SchiebroekOntwerp van binnenwerk van een herdenkingsboek over raadhuizen, gemeentehuizen en politiebureau's in de deel-gemeente Hillegersberg SchiebroekOntwerpen en uitwerken van een herdenkingsboek over raadhuizen, gemeentehuizen en politiebureau's in de deel gemeente Hillegersberg SchiebroekOntwerp van binnenwerk van een herdenkingsboek over raadhuizen, gemeentehuizen en politiebureau's in de deel-gemeente Hillegersberg SchiebroekOntwerpen en uitwerken van een herdenkingsboek over raadhuizen, gemeentehuizen en politiebureau's in de deel gemeente Hillegersberg SchiebroekboekGebouwen van GezagOntwerp: boekDe vereniging Stedebouwkundig Wijkbehoud van de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek kreeg ter gelegenheid van de opening van het nieuwe deelgemeentekantoor de opdracht de geschiedenis vast te leggen over de oude Raadhuizen in de deelgemeente. De vormgeving vlecht het verhaal, de vele foto's, tekeningen en documenten tot een mooi boek over vervlogen tijden. boekGebouwen van GezagOntwerp: boekDe vereniging Stedebouwkundig Wijkbehoud van de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek kreeg ter gelegenheid van de opening van het nieuwe deelgemeentekantoor de opdracht de geschiedenis vast te leggen over de oude Raadhuizen in de deelgemeente. De vormgeving vlecht het verhaal, de vele foto's, tekeningen en documenten tot een mooi boek over vervlogen tijden. boekGebouwen van GezagOntwerp: boekDe vereniging Stedebouwkundig Wijkbehoud van de deelge- meente Hillegersberg-Schiebroek kreeg ter gelegen- heid van de opening van het nieuwe deelgemeentekantoor de opdracht de geschiedenis vast te leggen over de oude Raadhuizen in de deelgemeente. De vormgeving vlecht het verhaal, de vele foto's, teke- ningen en documenten tot een mooi boek over vervlogen tijden.   

jaarverslagJaarverslagen voor SONOROntwerp: jaarverslagSONOR levert een bijdrage aan duurzame relaties in wijken en buurten en werkt daarbij vanuit de leef- en denkwereld van de bewoners. SONOR werkt in de kleurrijke samenleving van Rotterdam wat tot uiting komt in de kleurrijke vormgeving waarin bewoners centraal staan. jaarverslagJaarverslagen voor SONOROntwerp: jaarverslagSONOR levert een bijdrage aan duurzame relaties in wijken en buurten en werkt daarbij vanuit de leef- en denkwereld van de bewoners. SONOR werkt in de kleurrijke samenleving van Rotterdam wat tot uiting komt in de kleurrijke vormgeving waarin bewoners centraal staan. jaarverslagJaarverslagen voor SONOROntwerp: jaarverslagSONOR levert een bijdrage aan duurzame relaties in wijken en buurten en werkt daarbij vanuit de leef- en denkwereld van de bewoners. SONOR werkt in de kleurrijke samenleving van Rotterdam wat tot uiting komt in de kleurrijke vormgeving waarin bewoners centraal staan.   

nieuwsbriefKinderen met diabetes blijven op de hoogte met de Hyperdepiep!Ontwerp: nieuwsbrief, illustratiesJonge diabetes patiënten van het Maasstad Ziekenhuis krijgen op een leuke manier allerlei tips en interessante weetjes over hun ziekte. De korte knipsels met informatie motiveren kinderen om verstandig om te gaan met hun ziekte.nieuwsbriefKinderen met diabetes blijven op de hoogte met de Hyperdepiep!Ontwerp: nieuwsbrief, illustratiesJonge diabetes patiënten van het Maasstad Ziekenhuis krijgen op een leuke manier allerlei tips en interessante weetjes over hun ziekte. De korte knipsels met informatie motiveren kinderen om verstandig om te gaan met hun ziekte.nieuwsbriefKinderen met diabetes blijven op de hoogte met de Hyperdepiep!Ontwerp: nieuwsbrief, illustratiesJonge diabetes patiënten van het Maasstad Ziekenhuis krijgen op een leuke manier allerlei tips en interessante weetjes over hun ziekte. De korte knipsels met informatie motiveren kinderen om verstandig om te gaan met hun ziekte.nieuwsbriefKinderen met diabetes blijven op de hoogte met de Hyperdepiep!Ontwerp: nieuwsbrief, illustratiesJonge diabetes patiënten van het Maasstad Ziekenhuis krijgen op een leuke manier allerlei tips en interessante weetjes over hun ziekte. De korte knipsels met informatie motiveren kinderen om verstandig om te gaan met hun ziekte.  

illustratieHygiëne in ziekenhuisOntwerp: illustraties/pictogrammen, posterHet Maasstad Ziekenhuis wil kinderen op een vriendelijke manier wijzen op de hygiëneregels in het ziekenhuis. De vrolijke illustratieve pictogrammen sluiten aan bij de belevingswereld van de kinderen en passen bij de huisstijl van de kinderafdeling van het ziekenhuis.illustratieHygiëne in ziekenhuisOntwerp: illustraties/pictogrammen, posterHet Maasstad Ziekenhuis wil kinderen op een vriendelijke manier wijzen op de hygiëneregels in het ziekenhuis. De vrolijke illustratieve pictogrammen sluiten aan bij de belevingswereld van de kinderen en passen bij de huisstijl van de kinderafdeling van het ziekenhuis.illustratieHygiëne in ziekenhuisOntwerp: illustraties/pictogrammen, posterHet Maasstad Ziekenhuis wil kinderen op een vriendelijke manier wijzen op de hygiëneregels in het ziekenhuis. De vrolijke illustratieve pictogrammen sluiten aan bij de belevingswereld van de kinderen en passen bij de huisstijl van de kinderafdeling van het ziekenhuis.illustratieHygiëne in ziekenhuisOntwerp: illustraties/pictogrammen, posterHet Maasstad Ziekenhuis wil kinderen op een vriendelijke manier wijzen op de hygiëneregels in het ziekenhuis. De vrolijke illustratieve pictogrammen sluiten aan bij de belevingswereld van de kinderen en passen bij de huisstijl van de kinderafdeling van het ziekenhuis.illustratieHygiëne in ziekenhuisOntwerp: illustraties/pictogrammen, posterHet Maasstad Ziekenhuis wil kinderen op een vriendelijke manier wijzen op de hygiëneregels in het ziekenhuis. De vrolijke illustratieve pictogrammen sluiten aan bij de belevingswereld van de kinderen en passen bij de huisstijl van de kinderafdeling van het ziekenhuis.illustratieHygiëne in ziekenhuisOntwerp: illustraties/pictogrammen, posterHet Maasstad Ziekenhuis wil kinderen op een vriendelijke manier wijzen op de hygiëneregels in het ziekenhuis. De vrolijke illustratieve pictogrammen sluiten aan bij de belevingswereld van de kinderen en passen bij de huisstijl van de kinderafdeling van het ziekenhuis.  

nieuwsbriefHuisartsen en verloskundigen op de hoogteOntwerp: nieuwsbriefHet Maasstad Ziekenhuis informeert huisartsen en verloskundigen over ontwikkelingen in de obstetrie en gynaecologie. De huisstijl en het onderwerp op een vriendelijke manier gecombineerd.nieuwsbriefHuisartsen en verloskundigen op de hoogteOntwerp: nieuwsbriefHet Maasstad Ziekenhuis informeert huisartsen en verloskundigen over ontwikkelingen in de obstetrie en gynaecologie. De huisstijl en het onderwerp op een vriendelijke manier gecombineerd.  

websiteBiodynamische boerderij Demeter Hof BreitOntwerp: vormgeving website en realisatieDemeter Hof Breit uit Wittlich is een biodynamisch landbouwbedrijf met kaasmakerij en winkel. Het ontwerp van de website is geïnspireerd door het schilderij van Patrick Kroshton waarin de biosfeer duidelijk tot uiting komt. Veel foto's van de dieren en medewerkers geven een persoonlijke sfeer.websiteBiodynamische boerderij Demeter Hof BreitOntwerp: vormgeving website en realisatieDemeter Hof Breit uit Wittlich is een biodynamisch landbouwbedrijf met kaasmakerij en winkel. Het ontwerp van de website is geïnspireerd door het schilderij van Patrick Kroshton waarin de biosfeer duidelijk tot uiting komt. Veel foto's van de dieren en medewerkers geven een persoonlijke sfeer.